Man ir 51 gads. Es tev parādīšu, kā ģērbties, lai tu neizskatītos pēc omītes

 

Uzskatu, ka jebkurai sievietei neatkarīgi no vecuma ir jārūpējas par sevi, jāprot pareizi ģērbties, lai neizskatītos kā veca kundze uz soliņa pie mājas.

Manā uztverē vecene (īstenībā vecene, nevis vecmāmiņa) ir bijusī sieviete, kuras dzīve ir pienākusi, lai sēdētu uz soliņa ārpus mājas un runātu ar citiem un kuras izskats varētu būt daudz labāks.

 

Tāpēc es savos gados izvairos no soliņa, neaprunāju ne svešiniekus, ne paziņas. Es dzīvoju savu dzīvi, sekoju saviem mērķiem un nevienam nekrītu uz nerviem.

Bet šodien es vēlos runāt konkrēti par ģērbšanās stilu sievietēm pēc 50. Tā kā ārējais izskats var likt mums izskatīties veciem, mums jābūt uzmanīgiem.

Vēlos jums parādīt savu garderobi, kas sastāv no drēbēm, kuras vienmēr valkāju un atjaunoju.

 

Džinsi

Jebkurai mūsdienu sievietei neatkarīgi no vecuma jābūt džinsiem, kas viņai lieliski pieguļ. Ir svarīgi izvēlēties stilu, kas atbilst jūsu figūras tipam.

Lasi arī: Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši četras zvaigžņu zīmes, kurām ir ĻOTI lielas iespējas oktobrī tikt pie lielas naudas

Lasi arī: Garšīgie salāti “Sirsniņa”. Lai cik daudz gatavo, vienmēr ir par maz

Ja tu valkā džinsus un baltu kreklu, tu vienmēr izskatīsies stilīgi. Neviens pat nedomās, ka esat veca dāma. Arī klasiski futbola krekliņi, balti krosa kurpes komplektā ar džinsiem kļuvušas par klasiskām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment